www.massan.nl
een moment voor jezelf

 

Algemene voorwaarden

 

Algemene voorwaarden Massagepraktijk MasSan

*Om de massage zo soepel en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteert Massagepraktijk MasSan een aantal voorwaarden. Als u een afspraak voor een massage bij Massagepraktijk MasSan maakt, ga ik ervan uit dat u kennis genomen heeft van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

*Bij het maken van een afspraak wordt altijd uw e-mailadres, adres en/of telefoonnummer gevraagd voor mijn administratie. Bovendien worden alle persoonlijke en medische gegevens die u voor of tijdens de massage aan mij geeft, vertrouwelijk behandeld. Zonder uw toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt

*De massages die u bij Massagepraktijk MasSan ondergaat, zijn niet bedoeld om ‘medische condities’ (zoals ziekte, acute of chronische klachten) te diagnosticeren en/of te behandelen.  Bij twijfel over een aandoening of blessure kan besloten worden om af te zien van het geven van een massage en u door te verwijzen naar een arts/therapeut/specialist. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt.

*Bent u onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, of gebruikt u medicijnen dan is het verstandig met uw arts te overleggen of u gemasseerd mag worden. 

*De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die hij/zij tijdens het intake gesprek aan mij verstrekt, zodat ik de massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uit kan voeren.

*Massagepraktijk MasSan kan niet aansprakelijk gesteld worden voor negatieve resultaten, al dan niet door onjuiste informatie of verzwijgen van blessures en/of ziekte.


*
De massages die worden gegeven, hebben niets met erotiek en/of seks te maken. Cliënten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen doen worden per direct uit mijn massagepraktijk verwijderd.Ondergoed verplicht.

*Een vriendelijk verzoek om mobiele telefoons e.d. uit te schakelen of op stille stand te zetten voor aanvang van de massage.

*U kunt bij mij uitsluitend contant betalen.

*U kunt ook met een cadeaubon van massagepraktijk MasSan betalen, deze bon is niet in te wisselen voor contanten